Go Back

Vegan καρμπονάρα με κρέμα κάσιους

Course Main Course
Cuisine Italian

Ingredients
  

  • Για την κρέμα κάσιους: 200γρ κάσιους ωμά
  • 1 κ γλ. μουστάρδα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 2 κ. σ. διατροφική μαγιά
  • Για τη μακαρονάδα: 300γρ μακαρόνια ολικής από δίκοκκο σιτάρι
  • 200γρ μανιτάρια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1/4 κ. γλ. μπούκοβο
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας λάδι τρούφας (προαιρετικά)

Instructions
 

  • Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν.
  • Ωστόσο, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι & κόβετε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια. 
  • Σοτάρετε λίγο το κρεμμύδι & προσθέτετε τα μανιτάρια μετά μέχρι να χρυσαφίσουν & να μειωθεί ο όγκος τους. 
  • Προσθέτετε την κρέμα κάσιους & ανακατεύετε. 
  • Έπειτα βάζετε το μαϊντανό & το μπούκοβο.
  •  Τέλος, εάν θέλετε καθώς δίνει μία ιδιαίτερη γεύση & άρωμα, βάζετε 2 κ. σούπας λάδι τρούφας & ανακατεύετε.
  • Προσθέτετε τα μακαρόνια και έτοιμο!
Keyword carbonara, cashews, cream, vegan