Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Vegan καρμπονάρα με κρέμα κάσιους
Print Recipe
Pin Recipe
Course
Main Course
Cuisine
Italian
Ingredients
Για την κρέμα κάσιους: 200γρ κάσιους ωμά
1 κ γλ. μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
πιπέρι
αλάτι
2 κ. σ. διατροφική μαγιά
Για τη μακαρονάδα:
300γρ μακαρόνια ολικής από δίκοκκο σιτάρι
200γρ μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/4 κ. γλ. μπούκοβο
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 κ. σούπας λάδι τρούφας
(προαιρετικά)
Instructions
Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν.
Ωστόσο, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι & κόβετε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια.
Σοτάρετε λίγο το κρεμμύδι & προσθέτετε τα μανιτάρια μετά μέχρι να χρυσαφίσουν & να μειωθεί ο όγκος τους.
Προσθέτετε την κρέμα κάσιους & ανακατεύετε.
Έπειτα βάζετε το μαϊντανό & το μπούκοβο.
Τέλος, εάν θέλετε καθώς δίνει μία ιδιαίτερη γεύση & άρωμα, βάζετε 2 κ. σούπας λάδι τρούφας & ανακατεύετε.
Προσθέτετε τα μακαρόνια και έτοιμο!
Keyword
carbonara, cashews, cream, vegan