Vegan καρμπονάρα με κρέμα κάσιους
Course Main Course
Cuisine Italian
Ingredients
- Για την κρέμα κάσιους: 200γρ κάσιους ωμά
- 1 κ γλ. μουστάρδα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- πιπέρι
- αλάτι
- 2 κ. σ. διατροφική μαγιά
- Για τη μακαρονάδα: 300γρ μακαρόνια ολικής από δίκοκκο σιτάρι
- 200γρ μανιτάρια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1/4 κ. γλ. μπούκοβο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας λάδι τρούφας (προαιρετικά)
Instructions
- Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν.
- Ωστόσο, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι & κόβετε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια.
- Σοτάρετε λίγο το κρεμμύδι & προσθέτετε τα μανιτάρια μετά μέχρι να χρυσαφίσουν & να μειωθεί ο όγκος τους.
- Προσθέτετε την κρέμα κάσιους & ανακατεύετε.
- Έπειτα βάζετε το μαϊντανό & το μπούκοβο.
- Τέλος, εάν θέλετε καθώς δίνει μία ιδιαίτερη γεύση & άρωμα, βάζετε 2 κ. σούπας λάδι τρούφας & ανακατεύετε.
- Προσθέτετε τα μακαρόνια και έτοιμο!
Keyword carbonara, cashews, cream, vegan
Φτιάξτε σήμερα την διατροφή σας!
Ξεκινηστε με την πρωτη σασ λιπομετρηση δωρεαν