Υλικά (για 2 μερίδες)Βάζουμε σε ένα μπολ και το νερό, το ρεβυθάλευρο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε & τη διατροφική μαγιά & αφήνουμε στην άκρη γα λίγο.
Ζεσταίνουμε σ’ ένα τηγάνι 2 κ. σούπας ελαιόλαδο & ρίχνουμε τα κρεμμύδια & τις πιπεριές, τα οποία σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 6-7 λεπτά.
Έπειτα τα μεταφέρουμε τα λαχανικά σε πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε 1 κ. σούπας ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μισό μείγμα του ρεβυθάλευρου.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά.
Γυρίζουμε την ομελέτα με μία σπάτουλα από την άλλη & ψήνουμε άλλα 1-2 λεπτά.
Βάζουμε τα μισή ποσότητα λαχανικών που σοτάραμε στην ομελέτα αλλά & μερικές ελιές & ντομάτα, την κλείνουμε & τη σερβίρουμε.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο μείγμα του ρεβυθάλευρου ώστε να φτιάξουμε μία δεύτερη ομελέτα.