Προσωπική Αναζωογόνηση
Εξερευνήστε το χαλαρωτικό μασάζ που υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση τόσο του σώματος όσο και της ψυχής.
Κλείστε Ραντεβού
Στοχευμένη Φροντίδα
Μασάζ για συγκεκριμένα σημεία και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Εστιάστε στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη προσοχή και φροντίδα.
Κλείστε Ραντεβού
Ενίσχυση με Βεντούζες
Ανακαλύψτε την θεραπευτική δύναμη των βεντούζων, μια αρχαία τεχνική που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τους μυϊκούς πόνους και ενισχύει την ανακούφιση από το στρες.
Κλείστε Ραντεβού
Αθλητική Ενέργεια
Ανακαλύψτε τη δύναμη του αθλητικού/deep tissue μασάζ. Ιδανικό για αθλητές και όσους ασκούνται τακτικά, προσφέροντας καλύτερη αποκατάσταση και βελτίωση της απόδοσης.
Κλείστε Ραντεβού
Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας
Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με εξειδικευμένο μασάζ που στοχεύει στην βελτίωση της κυκλοφορίας και στην ενίσχυση της λεμφικής αποστράγγισης, προσφέροντας ορατή βελτίωση στην όψη του δέρματος.
Κλείστε Ραντεβού
Previous slide
Next slide

Καλώς ήρθατε στον απόλυτο προορισμό ευεξίας εντός του γυμναστηρίου Gymnasium.

Διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών μασάζ, σχεδιασμένων για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε αθλητή και ενεργού ατόμου.

Από το αθλητικό και deep tissue μασάζ, μέχρι στοχευμένες θεραπείες για την κυτταρίτιδα και την ανακούφιση συγκεκριμένων περιοχών και την γενική χαλάρωση και θετική ψυχολογία, οι έμπειροι μασέρ μας είναι εδώ για να σας προσφέρουν μια προσωπική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

Σε ποιους απευθύνεται;

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ενεργούς ανθρώπους, αθλητές, γυμναστές, καθώς και σε όσους αναζητούν ανακούφιση από το στρες, βελτίωση της σωματικής τους κατάστασης ή απλώς ένα διάλειμμα χαλάρωσης στην καθημερινότητά τους.

Οφέλη

Το μασάζ και οι υπηρεσίες μας σχεδιάστηκαν ώστε να προσφέρουν σημαντικά οφέλη για την υγεία και την ευεξία, όπως βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, μείωση του στρες και της μυϊκής τάσης, ενίσχυση της ανάκαμψης μετά από άσκηση, και βελτίωση της κινητικότητας και ευλυγισίας.

Επιπλέον, στοχευμένη θεραπεία όπως το μασάζ για κυτταρίτιδα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της όψης του δέρματος και θεραπεία όπως το λεμφικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην αποτοξίνωση.

Υπηρεσίες Massage

Αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μασάζ μας, σχεδιασμένες για αθλητές και ενεργούς ανθρώπους, προσφέροντας ανάκαμψη, χαλάρωση και ολική ευεξία.

Χαλαρωτικό Μασάζ

Προσφέρει γενική χαλάρωση, μειώνει το στρες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Μασάζ για Συγκεκριμένα Σημεία

Επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές που χρειάζονται ειδική προσοχή, όπως τον αυχένα, την πλάτη, τα άκρα κα.

Μασάζ με Βεντούζες

Μια αρχαία τεχνική μάλαξης που βοηθάει στην καλύτερη ροή του αίματος, την μείωση του μυικού πόνου και βελτιώνει επίσης το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αθλητικό Μασάζ / Deep Tissue

Εστιάζει στην ανάκαμψη των μυών μετά από έντονη άσκηση, βελτιώνει την ευλυγισία και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών / Αποσκοπεί στην ανακούφιση από χρόνιους μυικούς πόνους, διεισδύοντας σε βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού.

Λεμφικό Μασάζ

Βελτιώστε την υγεία και την ευεξία σας με την διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας, που ενισχύει την αποτοξίνωση και την αναζωογόνηση του οργανισμού.

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Αποσκοπεί στη βελτίωση της όψης του δέρματος με την ενίσχυση της κυκλοφορίας και την μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι συνήθης διάρκεια συνεδριών μασάζ είναι τα 45 λεπτά. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ναι, συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα του θεραπευτή και της ώρας που σας εξυπηρετεί.

Ναι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, όπως η εγκυμοσύνη, πρόσφατοι τραυματισμοί ή χρόνιες παθήσεις. Συνιστούμε να ενημερώνετε τον θεραπευτή σας για οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση.

Η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους. Για παράδειγμα, το αθλητικό μασάζ είναι ιδανικό για αθλητές, ενώ το χαλαρωτικό μασάζ προτείνεται για μείωση του στρες.

Συνήθως, οι θεραπευόμενοι ενθαρρύνονται να φορούν άνετα ρούχα. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, μπορείτε να αποφασίσετε πόσα ρούχα θέλετε να αφαιρέσετε βάσει του επιπέδου άνεσής σας, καθώς επίσης να γνωρίζετε ότι θα καλύπτεστε πάντα στα σημεία που δεν δουλεύονται εκείνη την στιγμή με πετσέτα.

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σε βοηθήσει! Αν έχεις περισσότερες απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ.