Αξιοποίησε στο έπακρο την προπόνηση σου!

Με το νέο σύστημα παλμογράφων η κάθε προπόνηση μετράει!

 Δούλεψε εξατομικευμένα πάνω στο δικό σου στόχο και φτάσε εκεί γρηγορότερα. 

Από τις ευκολότερες και εγκυρότερες μεθόδους υπολογισμού των μέγιστων καρδιακών παλμών, που μπορούμε να φτάσουμε, είναι να αφαιρέσουμε από το 220 την ηλικία μας.

Πχ για ένα άτομο 30 ετών οι μέγιστοι παλμοί είναι περίπου 190.

 


Δώσε την ένταση που πρέπει!

 

Ανάλογα με τον στόχο μας θα πρέπει να δουλέψουμε σε διαφορετικό ποσοστό καρδιακής συχνότητας.

 

Μείωση λίπους

Για ένα άτομο που θέλει να κάψει περισσότερο λίπος θα πρέπει να δουλέψει περίπου στο 60-80% των μέγιστων καρδιακών παλμών, δηλαδή για το παραπάνω άτομο 30 ετών αυτοί οι παλμοί είναι 114-152κπ.

 

Φυσική Κατάσταση

Για ένα άτομο που θέλει να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση θα πρέπει να δουλέψει περίπου στο 80-95% των μέγιστων καρδιακών παλμών του, δηλαδή για το παραπάνω άτομο 152-180κπ. 

 

Ζώνες έντασης και χρώματα

Στο σύστημα μας χωρίζουμε 4 ζώνες καρδιακής συχνότητας και έτσι εύκολα ανάλογα με την ζώνη υπάρχει και ένας ειδικός χρωματισμός ανάλογα και με το ποσοστό καρδιακών παλμών.

Οι ζώνες από χαμηλότερη προς την υψηλότερη χαρακτηρίζονται κατα σειρά από τα χρώματα μπλε-πράσινο-κίτρινο-κόκκινο.

Με τον συγκεκριμένο χρωματισμό που βλέπετε στην οθόνη της αίθουσας καταλαβαίνετε άμεσα σε ποια ζώνη βρίσκεστε και έτσι ξέρετε αν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο ή λιγότερο για να καταφέρετε τον προσωπικό σας στόχο.

 

Αν έχετε δικό σας παλμογράφο με τεχνολογία ANT+ μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στις οθόνες μας εντελώς δωρεάν και μπορούμε να αναγράψουμε το όνομα σας για να βλέπετε ακριβώς τι κάνετε.

Αν δεν έχετε δικό σας παλμογράφο, μπορείτε να ενοικιάσετε ανά προπόνηση από τους παλμογράφους του γυμναστηρίου μας με την παρακράτηση ενός προσωπικού αντικειμένου(ταυτότητα, πάσο, κινητό, κλειδιά) και ένα μικρό αντίτιμο(1€) για την χρήση. Μετά το τέλος της χρήσης θα πρέπει να το απολυμάνετε με αντισηπτικό spray και να το παραδώσετε πίσω στην reception.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ρολόγια και τους παλμογράφους που είναι διαθέσιμοι για αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εκεί θα βρείτε λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα μοντέλα, καθώς και οδηγίες για τον τρόπο ενεργοποίησής τους.

Με αυτήν τη νέα υπηρεσία,
θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας
καθώς και την πρόοδό σας στον χρόνο.

Αυτό μπορεί να αποτελέσει πηγή κίνητρου για να συνεχίσετε να γυμνάζεστε και να βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση. 

 

Με την ακρίβεια και την αξιοπιστία των δεδομένων που παρέχει αυτή η υπηρεσία, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της υγείας σας και να προλαμβάνετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την καρδιαγγειακή σας υγεία.

 

Αυτή η υπηρεσία είναι ένας ακόμα τρόπος για να εξερευνήσετε τα όριά σας και να προχωρήσετε σε ένα επίπεδο προπόνησης που ίσως να μην έχετε φτάσει ποτέ πριν.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η υπηρεσία θα σας εμπνεύσει να συνεχίσετε την προπόνησή σας και να επιτύχετε τους στόχους σας για μία υγιή και ενεργή ζωή.

Μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε στο γυμναστήριο για περισσότερες πληροφορίες ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε αυτή τη νέα υπηρεσία και να επιτύχετε τους στόχους σας στην προπόνηση.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας στο γυμναστήριό μας.

Ελπίζουμε ότι αυτή η νέα υπηρεσία θα κάνει την προπόνησή σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Gymnasium.

Προσφορές Γυμναστηρίου

Βρες αυτό που σου ταιριάζει με τις νέες ευέλικτες συνδρομές!