omadika

Ομαδικά Τμήματα

TotalBody
Συνδυαστικό πρόγραμμα με βάρη και υψηλής έντασης αεροβικές ασκήσεις, με τις τελευταίες επιστημονικά μεθόδους προπόνησης.

Zumba
Αφέσου ελεύθερος σε ένα ολοκαινούριο πρόγραμμα με χορευτικές, κινήσεις για να πετύχεις το απόλυτο shake! Feel free!!!

BodyPump
Το πλέον αυθεντικό πρόγραμμα με βάρη! Δυναμώνει και τονώνει το σώμα σου! Νιώσε να ξεπερνάς τα όριά σου κάθε στιγμή!

Body Action
Μια εξαιρετικά ενεργητική προπόνηση, που αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και απευθύνεται σε όλους: από τους αρχάριους μέχρι τους εθισμένους με τη γυμναστική.

Yoga
Δυναμώνει το σώμα, ηρεμεί το νου και είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ.

Interval Training
Διαλειμματική προπόνηση μόνο με το βάρος του σώματος σου! Αθλητικό ασκησιολόγιο για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την ενδυνάμωση και την αύξηση του μεταβολισμού!

Spinning
Προπόνηση υψηλής έντασης με μουσική που θα ανεβάσει τους παλμούς σου! Γρήγορο αποτέλεσμα!

Abs & Hips
Ζέσταμα και μετά άσκηση για ενδυνάμωση και καύσεις στα δυο πιο καυτά σημεία του σώματος. Κοιλιακούς και γλουτούς για TAG.

Pilates
Επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης.

Ξεκινήστε τώρα!
personalgrouptrain

Personal Group Training

Cross Fitness
Οι περισσότερες ασκήσεις, εμπλέκουν παραπάνω από μία μυϊκή ομάδα (πολυαρθρικές ασκήσεις). Αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης, μεγιστοποιώντας την καύση λίπους και την υπερτροφία.

Polar Spinning
Είναι ένα σύστημα ομαδικής παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας όπως ακριβώς χρησιμοποιείται από αθλητές υψηλού επιπέδου, σε επαγγελματικές ομάδες στον κόσμο.

TRX
Δούλεψε με το σώμα σου και δες και μόνος σου ότι κανείς δεν μπορεί να νικήσει το ίδιο του το βάρος! Από αρχάριους μέχρι και ικανούς αθλητές!

Small Personal Groups (3-8 members)
Αν πάντα θέλατε τον γυμναστή απο πάνω σας και ταυτόχρονα την πιο συμφέρουσα τιμη, η πρόταση μας είναι κλειστά τμήματα με μικρό αριθμό ατόμων έτσι ώστε να παρέχεται η προσοχή και το αποτέλεσμα αναζητάτε με πλήρη ασφάλεια.

Sunday Marathons
Οι κυριακές στο Gymnasium είναι ένα ταυτόχρονο πάρτυ με την επιπλέον δοκιμασία των εαυτών μας για μια μεγαλύτερη ώρα σε προπόνηση αλλά και με υπεραυξημένες καμένες θερμίδες!

Ξεκινήστε τώρα!
sumvatika

Συμβατικά Όργανα Γυμναστικής

Όλα μας τα μηχανήματα είναι της Ιταλικής κορυφαίας εταιρίας μηχανημάτων Technogym, ένα πραγματικό στολίδι μέσα στο γυμναστήριο. Δεν πρόκειται να περιμένετε ποτέ για το επόμενο σετ σας καθώς διαθέτουμε εις διπλούν και σε ορισμένες περιπτώσεις εις τριπλούν την σειρά των μηχανημάτων!

eleuthera

Ελεύθερα Βάρη

Πάνω από 1200κιλά από ελεύθερα βάρη, πάγκους, μηχανές SMITH και Free Weigth Machines θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

cardio

Μηχανές Cardio

Όλα μας τα μηχανήματα είναι της Ιταλικής κορυφαίας εταιρίας μηχανημάτων Technogym, ένα πραγματικό στολίδι μέσα στο γυμναστήριο. Πληθώρα διαδρόμων, ποδηλάτων, ελλιπτικών, stepper, wave για την καλύτερη παροχή υπηρεσίας χωρίς αναμονές.

power

Προγράμματα Δύναμης

Προγράμματα Γράμμωσης
Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες των ασκουμένων με στόχο την μείωση λίπους και την ανάδειξη των μυών και του αθλητικού σώματος.

Προγράμματα Όγκου
Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες των ασκουμένων με στόχο την αύξηση της καθαρής μυικής μάζας και την διάπλαση του σώματος.

Προγράμματα Αρχαρίων
Διαμόρφωση βημάτων για την πρόοδο στην εκγύμναση των αρχαρίων με ειδικές μετρήσεις και συμβουλές για την καλύτερη εναρμόνιση τους με την άσκηση και τον αθλητικό τρόπο ζωής.

Προγράμματα Προχωρημένων
Οι καταρτισμένοι γυμναστές μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε θέματα συμμετρίας, χάσιμο λίπους από δύσκολα σημεία, και στην έμφαση δύσκολων σημείων με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Ξεκινήστε τώρα!
virtual

Virtual Training

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εικονική προπόνηση για την εκγύμναση σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και προγράμματα προπόνησης που υπάρχουν σήμερα!

solarium

Solarium

Tα solarium μας προσφέρουν ένα ευχάριστο φυσικό μαύρισμα όπως του ήλιου χωρίς τους κίνδυνους απο την ακτινοβολία στην οποία υποβαλλόμαστε η οποία είναι μικρότερη κατά πολύ από την ανθυγιεινή ακτινοβολία του ήλιου.

alpha-massage

Alpha Massage

Xαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακούφιση από χρόνιους πόνους, ενοχλήσεις, κούραση. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις.

nutrition

Υπηρεσίες Διατροφής

Σε κάθε προσπάθεια για να αλλάξουμε το σώμα μας η διατροφή είναι το Α και το Ω. Τώρα μπορείς να το συνδυάσεις για το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Κλείσε το ραντεβού σου στην Reception.