Μπιφτέκια Ρεβυθιού

Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Course Main Course, Side Dish
Servings 8

Ingredients
  

  • 2 φλυτζάνια ρεβύθια βρασμένα
  • 1 ½ φλυτζάνι βρώμη ή τριμμένη φρυγανιά
  • 1 πολτοποιημένο κρεμμύδι
  • 1 πολτοποιημένη ντομάτα
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • σκόρδο σε σκόνη
  • αλάτι & πιπέρι
  • 300 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα (προαιρετικά)

Instructions
 

  • Βράζουμε στην κατσαρόλα τα ρεβύθια και όταν είναι έτοιμα τα αλέθουμε στο μπλέντερ προσθέτοντας και τα μπαχαρικά.
  • Προσθέτουμε το δυόσμο, το μαϊντανό, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα, το ελαιόλαδο και τη βρώμη / ή φρυγανιά.
  • Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει, προσθέτουμε τη φέτα & στη συνέχεια πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε στους 180 ο σε αέρα για περίπου 15’-20’ μέχρι να ροδίσουν.
Keyword burger, chickpea
Advertisement

Φτιάξτε σήμερα την διατροφή σας!

Ξεκινηστε με την πρωτη σασ λιπομετρηση δωρεαν

Καλύτερη φυσική κατάσταση και λιγότερο στρες.

Δειτε τις νεες ευελικτες συνδρομες εδω!

GYMNASIUM NEWSLETTER

Μάθε πρώτος τα νέα μας

* Διεύθυνση Email:
Κάνε εγγραφή στο G Νewsletter
Logo_footer   
     © 1996-2023 Gymnasium | Developed by Dimitris

Follow us: