Yoghurt Bars
Course Dessert
Cuisine Mediterranean
Ingredients
- 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2-3 κ.σ. μέλι
- ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι
- 200 γρ. φράουλες
- μύρτιλα & μπανάνα
- 120 γρ. granola
Instructions
- Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Δοκιμάζουμε και αναπροσαρμόζουμε το μέλι αναλόγως με το πώς μας αρέσει.
- Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα φρούτα και την granola και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ταψί (που να χωράει στην κατάψυξη) και απλώνουμε το μείγμα με μία μαρίζ.
- Πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με τα υπόλοιπα φρούτα και την granola.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4-6 ώρες.
- Βγάζουμε από την κατάψυξη, μεταφέρουμε τη λαδόκολλα σε ξύλο κοπής και με γρήγορες κινήσεις το σπάμε με τη βοήθεια μαχαιριού σε κομμάτια. Σερβίρουμε επιτόπου & τα υπόλοιπα κομμάτια τα αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.
Keyword yoghurt bars