Yoghurt Bars

Course Dessert
Cuisine Mediterranean

Ingredients
  

  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2-3 κ.σ. μέλι
  • ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι
  • 200 γρ. φράουλες
  • μύρτιλα & μπανάνα
  • 120 γρ. granola

Instructions
 

  •  Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το μέλι και το ξύσμα λεμονιού. Δοκιμάζουμε και αναπροσαρμόζουμε το μέλι αναλόγως με το πώς μας αρέσει.
  • Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα φρούτα και την granola και ανακατεύουμε.
  • Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ταψί (που να χωράει στην κατάψυξη) και απλώνουμε το μείγμα με μία μαρίζ.
  • Πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με τα υπόλοιπα φρούτα και την granola.
  • Το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4-6 ώρες.
  • Βγάζουμε από την κατάψυξη, μεταφέρουμε τη λαδόκολλα σε ξύλο κοπής και με γρήγορες κινήσεις το σπάμε με τη βοήθεια μαχαιριού σε κομμάτια.
    Σερβίρουμε επιτόπου & τα υπόλοιπα κομμάτια τα αποθηκεύουμε στην κατάψυξη.
Keyword yoghurt bars
Logo_footer   
     © 1996-2023 Gymnasium | Developed by Dimitris

Follow us: