Πώς Λειτουργεί (How It Works)

Με μια προσέγγιση βασισμένη στην επιστήμη, η Mind Booster σε καθοδηγεί μέσα από ένα ταξίδι αυτοεξέλιξης για να ξεπεράσεις προκλήσεις και να ανακαλύψεις τον αληθινό σου εαυτό.

Βήμα 1: Αξιολόγηση Αναγκών

Ξεκινάμε με μια βαθιά κατανόηση των προσωπικών σου στόχων, αναγκών και προκλήσεων. Μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες, αναλύουμε το σημείο εκκίνησής σου και σχεδιάζουμε την πορεία σου προς την επιτυχία.

Βήμα 2: Εξατομικευμένο Πλάνο

Με βάση την αρχική αξιολόγηση, δημιουργούμε ένα πλήρως προσαρμοσμένο πλάνο που περιλαμβάνει στρατηγικές, δραστηριότητες και προγράμματα, σχεδιασμένα να σε καθοδηγήσουν στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων.

Βήμα 3: Εκπαίδευση & Υποστήριξη

Στο τρίτο βήμα, εφαρμόζεις το πλάνο σου με τη σταθερή υποστήριξη και καθοδήγησή μας. Προσφέρουμε εκπαίδευση, τεχνικές και συνεχή υποστήριξη για να διασφαλίσουμε την πρόοδό σου και την αποτελεσματική εφαρμογή των νέων σου δεξιοτήτων.

Βήμα 4: Επίτευξη & Εξέλιξη

Τελικά, καθώς ξεκλειδώνεις νέα επίπεδα αυτοεξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης, αξιολογούμε την πρόοδό σου και γιορτάζουμε τις επιτυχίες σου. Αυτό το βήμα διασφαλίζει την συνεχή εξέλιξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής σου.

Τεχνικές Mind Boosting

Θετική Ψυχολογία

Χρησιμοποιούμε προσεγγίσεις βασισμένες στη θετική ψυχολογία για να βοηθήσουμε τα άτομα να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τα δυνατά τους σημεία και να ενισχύσουν την ευημερία τους.

SMART Στόχοι

Χρησιμοποιούμε τη μέθοδο SMART (Συγκεκριμένοι, Μετρήσιμοι, Εφικτοί, Σχετικοί, Χρονικά Περιορισμένοι) για τη διαμόρφωση και την επίτευξη στόχων, βοηθώντας τα άτομα να θέτουν και να επιτυγχάνουν ρεαλιστικούς και επιτεύξιμους στόχους.

Mindfulness και Διαλογισμός

Ενσωματώνουμε τεχνικές mindfulness και διαλογισμού για να βοηθήσουμε τα άτομα να αναπτύξουν μεγαλύτερη επίγνωση του παρόντος, να μειώσουν το στρες και να βελτιώσουν την πνευματική τους ευεξία.

Υποστήριξη Συμπεριφοράς

Παρέχουμε στρατηγικές υποστήριξης συμπεριφοράς που βοηθούν τα άτομα να αναγνωρίσουν και να αλλάξουν ανεπιθύμητες ή αναποτελεσματικές συνήθειες, προωθώντας έτσι μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Αυτοενίσχυση και Αυτοφροντίδα

Διδάσκουμε και ενθαρρύνουμε πρακτικές αυτοενίσχυσης και αυτοφροντίδας, βοηθώντας τα άτομα να αναπτύξουν υγιείς συνήθειες που υποστηρίζουν την πνευματική και σωματική τους ευημερία.

Υπηρεσίες Mind Booster

Στη Mind Booster, η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους να ζουν τη ζωή τους στο μέγιστο, με υγεία, ευεξία και προσωπική ανάπτυξη.

Συχνές ερωτήσεις - FAQ

Το Mind Booster είναι μια υπηρεσία αυτοβελτίωσης που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τα άτομα να ξεπεράσουν προσωπικά εμπόδια, να αναπτυχθούν πνευματικά και σωματικά και να φτάσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
Το πρόγραμμα ξεκινά με μια αξιολόγηση των αναγκών σας, ακολουθείται από τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου πλάνου, παρέχει εκπαίδευση και υποστήριξη, και καταλήγει στην επίτευξη και εξέλιξη των στόχων σας.
Χρησιμοποιούμε μια σειρά από τεχνικές όπως θετική ψυχολογία, NLP, τεχνικές mindfulness και διαλογισμού, καθώς και μεθόδους για την επίτευξη SMART στόχων.
Το Mind Booster είναι κατάλληλο για όποιον επιθυμεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του, να ξεπεράσει προσωπικά εμπόδια και να αναπτυχθεί σε διάφορους τομείς.
Η διάρκεια κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το εκάστοτε πρόγραμμα και τις ανάγκες του ατόμου, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 15 έως 45 λεπτά.
Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία ή ειδικές γνώσεις για να συμμετέχετε στο Mind Booster.
Το κόστος εξαρτάται από το επιλεγμένο πρόγραμμα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Παρέχουμε διάφορα πακέτα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Μπορείτε να κλείσετε μια συνεδρία επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.
Το κέντρο Mind Booster βρίσκεται στο Ηράκλειο στην 62 Μαρτύρων και συστεγάζεται στον χώρο του GYMNASIUM. Λεπτομερείς οδηγίες και χάρτης διατίθενται στην ιστοσελίδα μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω της σελίδας μας στο instagram.

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σε βοηθήσει! Αν έχεις περισσότερες απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ.